Mot stan

snart ska jag pontus och julia gå ner en snabbis till ica för pontus skulle köpa nått men sen ska vi ta tåget in till stan och shoppa!
De va fett länge sen ja va i stan och min hals är bättre nu så de blir nog kul!
Justa jag har fått kläderna jag beställde på capri collection idag:)
Cardigan jag köpte va fett snygg.


puss


Kommentarer
Postat av: Vilhelmina

Hej Nora!



Förlåt för att det har tagit mig tid att svara, men nu är i alla fall min kö med "gratisbilder" (en grej jag körde som promotion) över och jag tänker börja ta vanliga beställningar på porträtt.



För att besvara din fråga;

Jag målar digitalt, men det går naturligtvis att göra så pass stort att man kan skicka filen till en fotoaffär sedan och skriva ut på fotopapper, precis som man gör med vanliga fotografier när man t.ex förstorar upp dem. :) Så ja, det går. Dock är det lite jobbigt att posta så stora saker, så vill du göra det är det nog bäst att du själv beställer från fotoaffären efter att du får filen på mail från mig. Det finns hemsidor som erbjuder motsvarande service också, t.ex extrafilm.se.



Det tar längre tid att måla i så pass mycket större storlek som det krävs, så det skulle bli fråga om en liten extrakostnad (högst 50 kr utöver baspriset på 200 kr).



Om du fortfarande är intresserad av att beställa ett porträtt får du gärna höra av dig till mig via mail på den adress som jag bifogar med kommentaren.

Då förklarar jag mer i detalj hur vi går till väga med betalning osv.

2009-09-05 @ 13:46:42
URL: http://vilhelminaullemar.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0